8 Marsi në The Village!

8 Marsi në The Village!

Gjeni dhuratën tuaj më të mirë për më të dashurit tuaj në The Village – Shopping & Fun! 💝 Nga 4 deri më 8 Mars fillojn ofertat speciale për nder të ditës së gruas dhe ditës së mësuesit! 🛍️

#8marsi#7marsi#zbritje#thevillage#shoppingandfun#ferizaj