Car Show me Marakli t’kerreve në The Village!

Car Show me Marakli t’kerreve në The Village!

Qendra juaj e preferuar feston përvjetorin e 5-të! 🎂

The Village së bashku me Marakli t’kerreve ka organizuar një event special për ju CAR SHOW. Mbi 100 vetura luksoze, klasike dhe sportive. DJ, drift, shpërblime, dhe surpriza të tjera ju presin. 🚗

Shihemi me 22 Tetor 2023, nga ora 14:00 në The Village – Shopping & Fun! 🤩

#carshow#përvjetori5#thevillage#shoppingandfun#maraklitkerreve#specialevent