Dita e Diasporës në The Village – Shopping & Fun

Momente nga Dita e Diasporës 🎤 dhe White Night Sale 🛍️ në The Village – Shopping & Fun!
Faleminderit që ishit pjesë e këtij eventi madhështor! ❤️