Festojmë Përvjetorin e 5-të me 5 ditë zbritje!

Festojmë Përvjetorin e 5-të me 5 ditë zbritje!

Qendra juaj e preferuar feston përvjetorin e 5-të, me 5 ditë zbritje! 🛍️

Zbritje speciale ju presin në të gjitha dyqanet brenda The Village me 18, 19, 20, 21 dhe 22 Tetor! 🤩

Poashtu, The Village së bashku me Marakli t’kerreve ka organizuar një event special për ju CAR SHOW me mbi 100 vetura luksoze, klasike dhe sportive. DJ, drift, shpërblime, dhe surpriza të tjera ju presin me 22 Tetor 2023, nga ora 14:00 në The Village – Shopping & Fun! 🚗

#5ditëzbritje#përvjetori5#thevillage#shoppingandfun#carshow#maraklitkerreve