Koleksioni i ri Pranverë/Verë!

Koleksioni i ri Pranverë/Verë!

Koleksioni i ri Pranvere/Vere ka arritur në dyqanet brenda qendrës tregtare The Village – Shopping & Fun! Rifresko garderobën tënde me dizajnet më të reja të modës. Vizitoni dyqanet dhe njihuni me arritjet e reja!