1 Qershori në The Village!

1 Qershori në The Village!

Festojmë 1 Qershorin, Ditën e Fëmijëve së bashku në The Village – Shopping & Fun! ❤️🎉

Facepainting, maskota, dhurata, muzikë, ushqim dhe pije për të gjithë fëmijët! 🎁

E Shtunë, 1 Qershor, nga ora 18:00 📍 Parkingu nga Intersport deri tek Toyzz Shop në The Village!

#1qershori#ditaefëmijëve#thevillage#shoppingandfun#ferizaj

Leave a Reply

Your email address will not be published.