Category: Uncategorized

Car Show me Marakli t’kerreve në The Village!
Post

Car Show me Marakli t’kerreve në The Village!

Qendra juaj e preferuar feston përvjetorin e 5-të!  The Village së bashku me Marakli t’kerreve ka organizuar një event special për ju CAR SHOW. Mbi 100 vetura luksoze, klasike dhe sportive. DJ, drift, shpërblime, dhe surpriza të tjera ju presin.  Shihemi me 22 Tetor 2023, nga ora 14:00 në The Village – Shopping & Fun! ...

October 13, 2023October 13, 2023by
Festojmë Përvjetorin e 5-të me 5 ditë zbritje!
Post

Festojmë Përvjetorin e 5-të me 5 ditë zbritje!

Qendra juaj e preferuar feston përvjetorin e 5-të, me 5 ditë zbritje!  Zbritje speciale ju presin në të gjitha dyqanet brenda The Village me 18, 19, 20, 21 dhe 22 Tetor!  Poashtu, The Village së bashku me Marakli t’kerreve ka organizuar një event special për ju CAR SHOW me mbi 100 vetura luksoze, klasike dhe...

October 13, 2023October 13, 2023by